Prisvärd konferens på slott utanför London

Förslag på företagsresa: Prisvärd konferens på slott utanför London

Vi har just kommit hem från London, som alltid är värt ett besök. Med stort utbud av flyg och ett oändligt utbud av möjligheter kan London passa de allra flesta önskemål och budgetar. Speciellt som pundet just nu är lägre än på mycket länge jämfört med den svenska kronan.

För konferensen med företaget behövs ofta en flexibel anläggning, gärna lite avsides beläget så att gruppen hålls ihop, med bra pris och bra kommunikationer. Vi har besökt just ett sådant ställe, ett riktigt ”brittiskt slott” i underbar miljö bara 15 minuter med tåg från Gatwick och lika långt in till centrala London. Med buss tar det lite drygt 30 minuter från Gatwick.

Slottet rymmer 199 sovrum, stort utbud av konferensutrymmen, gym, spa, pool både ute och inne, restaurang och bar, 18-håls golfbana, tennis, squash, krocket, lerduveskytte och stort grönområde med möjlighet till aktiviteter av de mest skiftande slag. Middagar kan ordnas med tema, som ”Murder Mystery” där gruppen under middagen får ett mordmysterium uppspelat av professionella skådespelare men som också kräver att deltagarna själva deltar för att lösa mordgåtan.

En prisidé för boende 2 nätter i delat dubbelrum, konferens, helpension, flyg och transfer är 6 895:- per person.

Kontakta oss för mer exakt offert. Vi hjälper er gärna att ordna en personlig och brittiskinspirerad konferens i denna härliga miljö.

 

Pin It on Pinterest

Share This