Vad gör vi?

Reseupplevelser och intryck som förgyller din vardag

[frame bgcolor=”#e8eef1″ version=”light”]

Gruppresor för Företag och Organisationer

Vår specialitet är att skräddarsy gruppresor för företag och organisationer över hela världen. Hos oss finns inga standardlösningar eller färdiga program i byrålådan utan här skapar vi något som ska passa just dig som kund – vare sig du är beställare av en grupp på 10 personer eller 500.

Hör av dig till oss om du behöver hjälp med en:

Konferensresa Kundresa Incentiveresa Kick-Off Bonusresa för företagets anställda Studieresa Ledningsgruppsresa Fotboll eller F1-resa

Vi tar hand om allt som gäller inbjudningar, bokningar, tar emot anmälningar, fakturering direkt till resenärerna om så önskas, skriftlig praktisk information och logistikplanering för resan. Med hjälp av ett noga utvalt nätverk av agenter över hela världen säkerställer vi att de rätta bussbolagen, restaurangerna, etc används och hittar de riktiga smultronen och de små detaljerna som gör det lilla extra under resan. Vi är det lilla personliga företaget som hjälper dig med det mesta när det gäller resa i grupp!

Tips på företagsresor >>

[/frame]

[frame bgcolor=”#f1f4f6″ version=”light”]

Kryssningar

Sedan början av 1990-talet har Royal Caribbean Cruise Lines varit en nära samarbetspartner till oss. Många är de företagsgrupper och privatresenärer som återvänt hem efter en fantastisk kryssning i Karibien, Asien, Alaska, Medelhavet eller i Östersjön.

Ett par gånger om året lägger vi upp en kryssningsresa där du som privatperson kan anmäla dig. Vi paketerar hela kryssningsresan där allt ingår såsom flyg från Sverige, hotell innan kryssningen, alla busstransfers, själva kryssningen förstås och svensktalande färdledare som är med på flyget ända hemifrån Sverige.

De kryssningsresor som vi har ute till försäljning ligger här på vår hemsida!

Vi bokar gärna en Royal Caribbean kryssning åt dig, vare sig du är en privatperson eller vill boka en hel grupp.

Mer om kryssningar >>

[/frame]

[frame]

Privatresor

Har du ett större sällskap, t ex en familj eller släkt, där ni önskar en skräddarsydd semesterresa eller arrangemang, hör av dig till oss, så hjälper vi gärna till. Vi hjälper också våra fasta gruppkunder med att skräddarsy privatresor när det är dags för semester. Många är de privatkunder som nöjda har återvänt efter en skräddarsydd semester i t ex Sydafrika. Kontakta oss för mer information.

Gå till våra bokningsbara resor >>

[/frame]

Pin It on Pinterest

Share This