Konferensresor | Konferera i södra Spanien | Almuñecar

Förslag på företagsresa: Almuñecar

Charmiga och typiskt ”spanska” medalhavsstaden Almuñecar hittar vi 80 km öster om Malaga.

Kuststräckan där Almuñecar är belägen heter Costa Tropical, ett namn som direkt för tanken till sol och glädje. Klimatet i detta område är subtropiskt då det ligger skyddat av bergskedjan Sierra Nevada. Uppe på kullarna odlas tropiska frukter och nere på låglandet fanns förr en blomstrande sockerrörsindustri.

Almuñecar är en välbevarad strandpärla öster om Malaga som erbjuder smala gränder, tapasbarer, apelsinträd och många spännande aktiviteter och utflykter.

I kombination med höstens konferens varför inte upptäcka Almuñecars historia och dess charmiga tapasbarer med ett kulinariskt stadsrally, uppleva hisnande hopp och smaragdgrönt vatten med canyoning i Rio Verde, besöka grottorna i Nerja, kanske till och med våga sig på grottkrypning, utmana kollegorna i en rolig strandolympiad eller helt enkelt njuta av strand och bad.

Nytagna bilder från denna medelhavspärla finner du nedan.

Vi har också varit ute och seglat efter Costa Tropical, något som vi verkligen rekommenderar. Från båten blev det både bad, snorkling och turer i gummibåt till små grottor. Ombord lite gott tilltugg och givetvis ett glas cava att skåla i när solen gick ner bakom bergen. Magiskt! Ni bara måste ta en titt på dessa härliga bilder!

Pin It on Pinterest

Share This