Om oss | Grupp- och företagsresor

Om oss

Ask Mr Nilsson ägs och drivs av Carina Axelsson.

Vår huvudsakliga inriktning är att arrangera gruppresor över hela världen för företag och organisationer. I företaget finns en stor entusiasm och kreativitet, vilket innebär att våra reseförslag har en personlig och ofta annorlunda touch, utan att göra avkall på den kvalité som är en självklarhet för oss.
Eftersom vi varit många år i branschen har vi en lång och gedigen erfarenhet av genomförande av avancerade researrangemang för grupper. Med kunskap och stor idérikedom ser vi till att hitta rätt arrangemang för företag och organisationer som vill åka på konferens, studieresa, mässbesök, fira ett jubileum m.m.
Vi använder oss av alla slags transportmedel för våra researrangemang även om resa med flyg är det vanligaste.

Det händer  ofta att vi specialchartrar flygplan för bekväma resor från mindre flygplatser eller för resa till udda destinationer. En personlig service och vårt genuina engagemang får vi ofta höra från våra kunder är något som uppskattas mycket liksom arrangemang som alltid håller mycket hög kvalitet. I samråd med kunden hittar vi bästa lösning för varje enskilt arrangemang. Detta gäller oavsett om man väljer att bo på lyxklasshotell eller standardhotell.
Förutom resor för företag, sätter vi även ihop spännande specialarrangemang för enskilda resenärer. Information om dessa resor hittar du här på hemsidan.
Vi ser fram emot ett samarbete med just dig och ditt företag. Kontakta oss gärna nästa gång det blir aktuellt med en resa!

Carina Axelsson

Sjöviksvägen 148, lgh 12301
117 57 Stockholm

CARINA AXELSSON
e-mail: carina@askmrnilsson.se

Tel: +46 (0)8 761 18 00
Tel. direkt +46 (0)8 761 18 01
Mobil: +46 (0)70 741 88 66

Öppettider

Måndag – Fredag: 08:30 – 17:00

Ask Mr Nilssons personal och mässmaterial

Organisationsnummer: 556663-3029
Momsregistreringsnummer: SE556663302901
Säte: Jönköpings län, Värnamo kommun
Innehar F-skattebevis

Pin It on Pinterest

Share This