Kundreferenser

Referenser

MIDNATTSSOLSRESAN 2019

Bästa proffsiga Carina, TUSEN TACK FÖR EN UNDERBART TREVLIG NORRLANDSRESA!!!!!  Resan till Norrland överträffade alla våra – redan högt ställda –  förväntningar. Programmet var föredömligt upplagt och varje dag var en egen upplevelse med sitt specifika innehåll. Det är svårt att välja ut  vilket besök som var mest intressant, men Ishotellet står högt i kurs  och likaså besöket i gruvan (hade vi aldrig kunnat tro…).  Dagarna hade bra ”marschfart” och tillfällen till många stopp. Allt  genomsyrades av din sympatiska person, som med lugn och precision lotsade oss genom ett bedövande vackert landskap. Vi var också en bra grupp som fungerade fint ihop.

Du ska veta att vi ”säljer in” AskMrNilsson och Norrland som 17 i  bekantskapskretsen.

Tack än en gång

MIDNATTSSOLSRESAN 2019

Vi vill tacka för en fantastisk resa. Så väl planerad, besöken på LKAB, Icehotel, Treehotel, Kiruna med vandring i midnattssol m.m. Jättekul. Vi har ju också ätit på många ställen och allt har smakat utmärkt, fantastiska frukostbord och fina och goda middagar.

Vi är mycket nöjda och vi kommer att med glädje rekommendera ASK Mr Nilsson och Carina.

Inger o Mats Ramning Ohrner

MIDNATTSSOLSRESAN 2019

Vi ber alltså att få tacka Dig för den fina resan som vi gjort med Dig. Den var verkligen fint upplagd med träffsäkra besök och trevligt umgänge.
Vi har båda – inte helt sällan – varit i trakterna förut. Ändå gav besöken under resan verkligt fina impulser och spännande erfarenheter. Föreläsningen i Narviks krigsmuseum gav verkligen anledning till eftertankar.
Vi talar gärna mycket gott om resan , som innehöll så mycket…
God fortsättning på sommaren!

Margareta och Sven Bårström

Jokkmokks Marknad och Icehotel februari 2018
Hej Carina! Tack för en fantastisk resa till Jokkmokk mm! Vilken upplevelse, vilket bra upplägg, vilket engagemang från Dej! Du är en helt strålande reseledare, lugn och sansad och fixar allt!
Denna resa kommer att följa oss resten av livet! Känns som vi var borta minst en vecka! Så spännande och så många tilläggsupplevelser vi fick.
Vår lokala guide Elise i Jokkmokk, var ett riktigt energiknippe, ett under av entusiasm och kunskap som hon rikligt öste över oss
Christina och Sven

Tack Carina
Tusen tack för en välplanerad och välarrangerad resa, full av upplevelser.
Jag är så glad att det äntligen blev av.
— Mildred Garenberg

Jokkmokk
Vi vill på detta enkla sätt tacka Ask Mr. Nilsson för allt som ni gjorde att resan till Jokkmokk blev til något alldeles extra.
— Kerstin & Inge-Bert Vadstena
Sussanne & Kjell Motala

Yogaresa Marrakech mars 2017
Jag vill tacka både Tia och Carina för en så härlig resa och så väl genomförd. Marrakech är en underbar stad och med Maria som guide som med glöd berättade så mycket om dess historia – vad mer kan man begära. Inkvarteringen var över all förväntan, helt enkelt suverän! Och Yogan var, ur min synvinkel, helt underbar. Det var så roligt att delta i så olika yoga, jag har ju bara prövat på Hatha, men har förstått att det finns så många fler och du band ihop dessa på ett så vackert sätt – du är en mycket duktig instruktör Tia, det måste du ta till dig!

— Kerstin Widing

Jokkmokk 2016
Jag vill säga ett stort tack för den fantastisk fina resan till Jokkmokk! Allting var så bra på alla vis. Det praktiska fungerade så bra. Men framför allt så vill jag tacka för all kunskap och information om den samiska kulturen och om området däruppe med allt vad det innebär att leva och bo där. Nu när jag är hemma igen, så känner jag att jag är uppfylld både i själ och hjärta av upplevelserna på resan. Så återigen ett tack till dig och alla föreläsare som gjorde att allt blev så innehållsrikt och spännande.

— Gunilla Lindell

Jokkmokk 2016
En helt underbar resa med suveräna guider, trevliga medresenärer, mycket intressant information och god mat. Besöken vi gjorde var alla mycket intressanta och helt perfekta, allt flöt på som det skulle. Lappland var en helt ny värld för mig som jag ser fram emot att besöka på sommaren också, med Ask Mr Nilsson så klart. 🙂
— Cecilia Ö

Mauritius 2014
Hosten 2014 deltok vi på den samme turen till Mauritius. Vi synes nok at det er den beste ferieturen vi har hatt, fordi det var en blanding av fine utflukter og til egen disposisjon, nydelige sandstrender, deilig badevann og behagelig temperatur. Hotellet var topp, flott betjening med spesiell god service og deilig mat.
— Else Marie og Karl Otto Bergmann

Ni lever upp till…
”Gruppresor med det lilla extra” står det under er logga. Det levde ni upp till under Jokkmokksresan – med råge!!
— Peter och Anne Bengtsson

Ask Mr Nilsson levererar
Bra reseförslag, väl genomförda och inspirerande resor och alltid trevliga att jobba med.
— Fredrik Bergström från affärsområdeschef WSP

Fantastiskt
Ett stort tack för allt. Fantastiskt bra, jag kan inte minnas jag fått något så perfekt utifrån min önskan någon gång och då har jag 25 års erfarenhet från mitt yrkesliv i sådana kontakter.
— Rune Lundahl från Malmö Konditorförening

Hurtigruten januari 2014
Vilken underbar resa: fantastiska vyer, trivsam stämning, god mat och långa promenader i hamn. Dessutom ett strålande vinterväder som kunde avnjutas från bubbelbadet uppe på soldäck. Allting var välorganiserat och klaffade perfekt!
— Suzanne och Thomas

Pin It on Pinterest

Share This