Skräddarsydda gruppresor för företag & privatpersoner

Skräddarsydda gruppresor

Bild tagen från utsiktsplats i Hong Kong
Vår specialitet är att skräddarsy gruppresor över hela världen för just er, oavsett om ni är ett företag, branschorganisation eller en bridgeklubb. Hos oss finns inga standardlösningar eller färdiga program i byrålådan utan här skapar vi något som ska passa just er – vare sig ni är en grupp på 10 personer eller 500.

En gruppresa är ett minne för livet, du får med dig så mycket mer än bara reseupplevelsen, bland annat:

• minnen och erfarenheter
• förbättrad sammanhållning
• nya intryck av kultur, mat och idéer

Gruppresor för privatpersoner

Vi hjälper gärna till med gruppresearrangemang även för privatpersoner. Det kan vara en resa med släkten, familjen, kompisgänget, sportklubben, hobbyföreningen m.m. Vi hjälper gärna till med hela arrangemanget eller delar av resan om ni själva vill boka vissa programpunkter. Som alltid gör vi resan i nära samarbete med dig som kund och enligt dina speciella önskemål.

Kryssning som gruppresa

Kryssningsresor passar ofta bra för just grupper eftersom utbudet av aktiviteter är så varierat att det alltid finns något som passar varje smak. Vi hjälper dig naturligtvis att boka flyg, hotell, transfers och utflykter i kombination med kryssningen så att du får ett komplett researrangemang efter dina egna önskemål.

Varför ska vi anlita Ask Mr. Nilsson?

Vi är det personliga företaget som hjälper dig med det mesta när det gäller gruppresor. Vi känner stor respekt för den investering som görs i både tid och pengar som en resa innebär. Därför ser vi noggrant till att allt blir perfekt planerat och genomfört för just din resa.

Du kan lugnt överlämna detaljerna till oss, vi tar hand om:

• bokningar
• fakturering direkt till resenärerna om så önskas
• skriftlig praktisk information
• logistikplanering för resan

Med hjälp av ett noga utvalt nätverk av agenter över hela världen säkerställer vi att de rätta bussbolagen, restaurangerna, kryssningsrederier och övriga arrangörer används. Vi hjälper er att hitta de riktiga smultronen och små detaljerna som gör det lilla extra under resan.

Pin It on Pinterest

Share This