Kryssningar i Svalbard

Kryssningar i Svalbard

MED MS NORDSTJERNEN

– – – VI HAR FLYTTAT ALLA RESOR TILL ETT NYTT UPPLÄGG – – –
Klicka här för att komma till våra aktuella resor –>

 

Svalbard och isbjörnar – ett arktiskt äventyr

Det här äventyret på nostalgiska MS Nordstjernen är den ultimata Spetsbergen-upplevelsen. Utforska det extrema arktiska landskapet med sina glaciärer och fågelklippor. Norr om polcirkeln kan du njuta av midnattssolen, med långa dagar och ljusa nätter. Och har du riktig tur kan du få syn på kungen av Arktis – isbjörnen.

Adventure Cruise med MS Nordstjernen
Mäktiga toppar, kalvande glaciärer och ett fantastiskt djurliv. Upplev den vilda och vackra nordvästkusten av Spitsbergen med expeditionsskeppet MS Nordstjernen.
I loppet av fyra eller fem dagar får du uppleva Longyearbyen, Barentsburg, Nya-Ålesund och hela den fantastiska västkusten av Spitsbergen. Vi besöker kända platser som Magdalenefjorden, Moffen och Liefdefjorden och passerar 80° nord om förhållandena tillåter.
Vi får även självklart uppleva det spektakulära arktiska djurlivet: Valross, Isbjörn och en mängd fågelarter och andra arktiska inslag som val, ren och orre.[/one_half]


På den här resan kan du njuta av vackra fjordar, fina fjäll och de imponerande glaciärerna som är längre norrut än någon annanstans i världen.
Avgångar hela sommaren MS Nordstjernen lägger ut på expedition från Longyearbyen två gånger i veckan hela sommaren – tisdag och fredag. Din expedition startar dagen före med en inkluderat hotellövernattning i Longyearbyen. Paketen inkluderar även helpension och transfers från flygplatsen.
• 6 dagar
• Juni-September 2017

Pin It on Pinterest

Share This