Kryssning Karibien | Kryssning i världsklass | Resor med svensk färdledare

Höstlovskryssning i Karibien

Oasis of the Seas – världens största kryssningsfartyg

– – – VI HAR FLYTTAT ALLA RESOR TILL ETT NYTT UPPLÄGG – – –
Klicka här för att komma till våra aktuella resor –>

 

Svensk färdledare
50 USD i fickpengar

Följ med oss på kryssning med världens största kryssningsfartyg, Royal Caribbeans Oasis of the Seas. Bland det mest spektakulära ombord är Central Park med stora träd och exotiska planteringar. Royal Promenade är den exklusiva gågatan med ett brett urval av butiker och restauranger för alla smaker och önskemål. Fartyget erbjuder 15 olika gratisrestauranger för frukost, lunch och middag samt 9 restauranger mot tilläggskostnad. Det finns massor av barer och lounger där den mest spektakulära rör sig upp och ner mellan 3 däck! Den kostnadsfria underhållningen ombord håller världsklass och erbjuder stor variation som passar alla smaker. I teatern är det show varje kväll, bl a spelas broadwaymusikalen Hairspray. I utomhusteatern i fartygets akter underhåller vattenakrobater och på fartygets isbana visas en isshow med några av världens bästa konståkare. [/one_half]

Naturligtvis finns det också ett pool- och sportområde med klättervägg, minigolf, basketplan och flera pooler – bland annat världens största till sjöss, en utomhusstrand och ytterligare en strand under tak. Dessutom finns två surfingpooler där du kan surfa på en våg som aldrig bryter. Kort sagt – detta fartyg är en hel stad till havs och kan inte beskrivas med ord, det måste upplevas!

Vi börjar resan med en natt på hotell i Fort Lauderdale. Före kryssningen finns möjlighet att göra en utflykt till alligatorerna i Everglades.

Kryssningen utgår från Fort Lauderdale och fartyget gör dagstopp på Labadee (Haiti), Jamaica och Cozumel i Mexico
innan vi återvänder till Florida för att flyga hem.

Pin It on Pinterest

Share This