Kryssningsresor Asien | Singapore, Kuala Lumpur, Langkawi och Phuket

Kryssningsresa i Asien

Singapore, Kuala Lumpur, Langkawi och Phuket

– – – VI HAR FLYTTAT ALLA RESOR TILL ETT NYTT UPPLÄGG – – –
Klicka här för att komma till våra aktuella resor –>

 

Svensk färdledare

Kombinera en lyxig kryssning med Royal Caribbean med eleganta Singapore. Koppla av, shoppa och njut av sol och värme ett par dagar i Singapore innan du stiger ombord på kryssningsfartyget för en femdagars kryssning till underbara platser som Phuket, Langkawi och Kuala Lumpur.

Vi börjar resan med tre dagar i eleganta, välplanerade Singapore. Staden som är känd för sina höga böter vid nedskräpning har mycket att erbjuda, förutom att vara rent, snyggt och säkert. Här finns skyskrapor, häftigt designade byggnader och shoppinggallerior men även stadsdelar som Chinatown och Little India med

många olika folkslag, dofter och färger. Det finns stora grönområden som t ex Sentosa Island, Singapore Zoo och Botaniska Trädgården. Missa inte heller att besöka det helt makalösa SkyPark högst upp i det nybyggda Marina Bay Sands och baren på klassiska Raffels Hotel där en av världens mest kända drinkar, Singapore Sling, skapades i början av 1900-talet.

Efter vistelsen i Singapore är det dags för en underbar 5-nätters kryssning med tre spännande stopp i Port Kelang (Kuala Lumpur ligger en dryg timmes resa från denna hamnstad), Langkawi och Phuket. Vi kryssar med Royal Caribbeans vackra fartyg Legend of the Seas.

Svensk färdledare följer med på hela resan!

Pin It on Pinterest

Share This