Företagsresa till Marocko | Konferensresa till Marocko

Marocko – Mazagan Beach & Golf Resort

Förslag på företagsresa: Marocko – Mazagan Beach & Golf Resort

Vid Atlantkusten några mil från Casablanca ligger en femstjärnig hotellanläggning som ofta erbjuder mycket attraktiva priser. Vi har varit där och kan intyga att den som vill konferera på en lite annorlunda, exotisk destination med bra kommunikationer, moderna konferenslokaler, lyxig miljö, god mat och många alternativ till aktiva inslag gärna kan välja Mazagan Beach & Golf Resort. Med det nya direktflyget från Stockholm till Casablanca som bara tar 5 timmar blir denna resort ett mycket attraktivt konferensalternativ.

Mazagan är en stor resort med 500 rum men eftersom deras privata område upptar hela 250 hektar blir det aldrig trångt. Hela anläggningen är i mäktig marockanskarabisk stil. Det är lyxigt, snyggt och speciell atmosfär.
Rummen är mycket rymliga, från 42 m2 och ligger fördelade på 4 våningsplan med utsikt över havet, lagunen, golfbanan eller poolområdet. De är modernt och bekvämt inredda med bl a terrass eller fransk balkong, LCD-TV och fritt wifi.

Hotellet fungerar som en resort med boende och mat såväl som aktiviteter inom området. Utbudet och variationen av mat är stort med 8 olika typer av restauranger. Dessutom finns flera barer, en nattklubb dit innefolket från Casablanca kommer på helgerna och ett stort casino.

För konferensen finns en stor, toppmodern konferensavdelning som kan ta upp till 1 300 personer. Ingen förfrågan är omöjlig för denna anläggning, flexibiliteten och kundanpassningen är fullkomlig!

Även utbudet av aktiviteter är enormt. Inom anläggningen finns minst 30 olika aktiviteter att välja bland. Dessutom är närbelägna (ca 15 minuters bussresa) staden El Jadida ett trevligt utflyktsmål. El Jadida hette från början Mazagan och anlades av portugiserna. Numera är det ett UNESCO världsarv och här finns en medina, en souk (lokal marknad) och en fiskmarknad, allt mycket genuint och trevligt. Det finns även flera andra ställen att besöka på lite längre avstånd som Azemmour och Oualidia. Möjlighet finns också att kombinera med boende några dagar i Marrakech.

Vi ska förstås heller inte glömma att nämna 18-håls golfbanan, en ”championship course” och det stora spa-området.

Klimatet är härligt året runt. Med havet alldeles inpå blåser det ofta en frisk fläkt men hotellet är byggt runt om poolområdet så där är det alltid lugnt. Atlantens vågor kan gå ganska höga (perfekt för surfning) och temperaturen är inte alltför hög i havet men det stora strandområdet erbjuder många möjligheter till roliga aktiviteter.

Pin It on Pinterest

Share This