Konferensresa på Hurtigruten | Världens vackraste sjöresa | Ask Mr. Nilsson

Hurtigruten – Möten på världens vackraste sjöresa

Förslag på företagsresa: Håll era möten på VÄRLDENS VACKRASTE SJÖRESA!

Som mötesplats är HURTIGRUTEN helt unik. Namnet, som är välkänt för de flesta, ger associationer till fantastiska upplevelser i en enastående miljö. Kombinationen av vacker natur, god mat, panoramautsikt över det mångskiftande landskapet och alla faciliteter som krävs, ger inspiration och energi för både kropp och själ.

På Hurtigruten kombineras effektiva arbetsmöten med upplevelser ombord, spännande utflykter och skiftande miljöer. Med alla ombord kan ni arbeta koncentrerat och målinriktat, och i pauserna kan deltagarna njuta av den friska, rena luften. ”Efter arbetstid” är alla fortfarande samlade och kan glädja sig åt varandras sällskap, den varierande utsikten med höga fjäll och djupa dalar, det spegelblanka havet och de strida vattenfallen.
Varje årstid har sin egen charm, och från däck finns det alltid något spännande att titta på.

En konferens på något av Hurtigruten’s fartyg betyder inte att man måste vara ombord hela tiden. En sjöresa är perfekt att kombinera med olika aktiviteter på land, och det erbjuds många spännande utflykter under färden. Ta en paus och låt deltagarna lära känna landskapet,
historien och den norska kustkulturen.
På Hurtigruten blir mötena minnesvärda genom att de kombineras med spännande upplevelser.

Hurtigrutens fartyg erbjuder dig flexibla möteslokaler med all nödvändig utrustning. De olika fartygen bjuder på ett varierat utbud av konferenslokaler och mötesrum som kan anpassas speciellt för det aktuella ändamålet.
Två av fartygen har hörsalar som rymmer 200 personer, ett annat har en flexibel konferenslösning där det finns plats för 130 personer i biosittning.

Samtliga konferensrum har fönster och luftkonditionering samt modern AV-utrustning.

Möten av traditionellt snitt blir sällan minnesvärda. Därför gör vi allt för att varje grupp ska behandlas individuellt beroende på sina specifika behov. Vi ger dig goda råd om vilket fartyg och upplägg som passar bäst för er grupp, oavsett om det handlar om 10 eller 200 deltagare.
Eftersom möten och konferenser är ett viktigt affärsområde har vi valt att samarbeta med Hurtigruten som har satsat mycket på att utbilda sin personal, och varje fartyg har sin egen konferensvärd som står till ert förfogande under hela arrangemanget.

Förlägg er nästa konferens till Hurtigruten och låt unika upplevelser i en naturnära miljö bli den inspirerande ramen runt ert arrangemang!

Pin It on Pinterest

Share This