Simplon-Orient-Express | Stockholm och Köpenhamn

Venice Simplon-Orient-Express

Venice Simplon-Orient-Express kommer till Stockholm & Köpenhamn april 2013

– – – VI HAR FLYTTAT ALLA RESOR TILL ETT NYTT UPPLÄGG – – –
Klicka här för att komma till våra aktuella resor –>

 

För första gången någonsin kommer det legendariska lyxtåget Venice Simplon-Orient-Express till Stockholm och Köpenhamn i april 2013.

Det handlar om en tågresa långt utöver det vanliga. I restaurangen är borden dukade med linnedukar, färska blommor, silverbestick och kristallglas och maten som serveras lagas av några av de allra bästa kockarna. Servicen är perfekt allt från eskort till den egna kupén till servering av mat och drinkar i restaurangvagn och bar. Tågvagnarna är original från 1920 och har renoverats för att behålla sin ursprungliga elegans. På dagarna blir kupén en bekväm plats att njuta av resan genom Europa från. Till natten bäddas sängarna med de finaste lakan och täcken till en ombonad atmosfär. I barvagnen serveras drink före maten och cocktails på kvällen till levande pianomusik.

En magisk miljö som kompletteras perfekt av 2 nätters boende på hotell Cipriani i Venedig före eller efter resan. Detta lyxhotell omges av en vacker trädgård och har ett lugnt läge på Giudecca Island men ändå bara några minuters båtresa från St Markusplatsen i Venedigs absoluta centrum.

[/one_half]

Resepaketet mellan Stockholm och Venedig är på 5 nätter varav 2 nätter på hotell Cipriani i Venedig och 1 natt på Marriott i Köpenhamn. Andra kombinationer av resan är också möjliga, t ex att åka endast sträckan Stockholm-Köpenhamn.

Den som vill börja resan i Venedig bor där 6-8 april och kommer till Köpenhamn 9 april och Stockholm 11 april. Tåget vänder sedan tillbaka från Stockholm 12 april, kommer till Köpenhamn 13 april och fortsätter därifrån 14 april med ankomst till Venedig 15 april och boende på hotell Cipriani 2 nätter till 17 april.

Priser från ca 14 900:- per person för resa mellan Stockholm och Köpenhamn till ca 43 700:- per person för 5 nätterspaketet Stockholm-Venedig i valfri riktning. I priset ingår frukost på hotellet i Venedig och helpension exklusive dryck under tågresan. Eventuellt flyg tillkommer.

Ladda gärna ner foldern och läs mer! Resorna förväntas väcka ett stort intresse så vill du vara med om denna exklusiva händelse ska du inte vänta för länge med att boka. Kontakta oss för mer information och bokning.

[/tab][/tabs]

Pin It on Pinterest

Share This