Samarbetspartners

Samarbetspartners

Sedan början av 1990-talet har Royal Caribbean Cruise Lines varit en nära samarbetspartner till oss. Många är de företagsgrupper och privatresenärer som återvänt hem efter en fantastisk kryssning i Karibien, Asien, Alaska, Medelhavet eller i Östersjön.

Ett par gånger om året lägger vi upp en kryssningsresa där du som privatperson kan anmäla dig. Vi paketerar hela kryssningsresan där allt ingår såsom flyg från Sverige, hotell innan kryssningen, alla busstransfers, själva kryssningen förstås och svensktalande färdledare som är med på flyget ända hemifrån Sverige.

De kryssningsresor som vi har ute till försäljning ligger här på vår hemsida!

Vi bokar gärna en Royal Caribbean kryssning åt dig, vare sig du är en privatperson eller vill boka en hel grupp.

Sedan början av 1990-talet har Royal Caribbean Cruise Lines varit en nära samarbetspartner till oss.

Kryssning är en resform som passar alla oavsett ålder och intressen. Ombord på ett kryssningsfartyg kan vara det optimala sättet för ett företag att hålla sin konferens eller kurs, då man alltid har alla samlade under ett och samma tak. En kryssning är också den optimala semesterresan för dig som privatresenär.Du bor på ett flytande hotell, packar upp resväskan bara en gång och vaknar upp på nya spännande destinationer varje dag. Kryssning är en kombination av sol och bad, storstäder och upplevelser, bekvämlighet, god mat och service.

Royal Caribbean har 22 moderna fartyg och erbjuder kryssningar till närmare 300 resmål över hela världen. I Royal Caribbean’s flotta ingår världens idag två största kryssningsfartyg, Oasis of the Seas och Allure of the Seas. På dessa fartyg kan man som resenär vara mycket aktiv då det erbjuds klätterväggar, surfingpooler, isbana m.m. Speciella barnpooler finns ofta ombord. Detta rederi tilltalar många barnfamiljer.

I Royal Caribbean International ingår även rederierna Celebrity Cruises och Azamara Club Cruises.

 

Celebrity Cruises har idag 8 stora fartyg med en sofistikerad och lyxig känsla. Rederiets fartyg har oftast en ljus, nordisk design med en trendig och lyxig känsla. Passar framför allt par och familjer med lite äldre barn som uppskattar god mat och bra service.

 

 

Azamara Club Cruises har två exklusiva mindre (ca 700 gäster) kryssningsfartyg som båda är inredda i klassisk maritim stil. Tack vare fartygens storlek kan många mindre och annorlunda hamnar besökas och ofta stannar fartyget i hamn över natten. Miljön är lyxig men det finns inga formella klädkoder som på de båda andra rederierna vi nämner. Rederiet tilltalar ofta mera kryssningsvana gäster och de som föredrar stämningen ombord på ett mindre fartyg.

Beroende på vilken resrutt du väljer, så har du flera dagar i land på olika destinationer och ett par dagar till havs. När du går i land är det upp till dig om du vill utforska resemålet på egen hand eller om du vill delta i någon av fartygets arrangerade utflykter.

Ask Mr. Nilsson kan paketera hela kryssningsresan åt dig där allt som önskas ingår såsom flyg från Sverige, hotell innan eller efter kryssningen, alla busstransfers, själva kryssningen förstås, etc.

Förslag på härliga kryssningsdestinationer:

[frame][box-title align=”left”]

Karibien

[/box-title]

Karibien är kanske den destination man först tänker på när man hör ordet kryssning. Här finns många härliga öar att kryssa till. Du väljer själv vilken del av Karibien som lockar mest, västra, östra, södra..?

[/frame]

[frame][box-title align=”left”]

Alaska

[/box-title]

Alaska kan man kryssa i endast under sommaren, juli är som regel den bästa månaden.

[/frame]

[frame][box-title align=”left”]

Asien

[/box-title]

Asien har många spännande kryssningar, bl a utgår fartygen från Singapore som är en modern och spännande stad. Härifrån kan man bl a göra kryssningar till Malaysia, Thailand, Bali, Hong Kong, Vietnam och södra Kina

[/frame]

[frame][box-title align=”left”]

Dubai

[/box-title]

Dubai är en annan intressant destination som är utgångshamn för kryssningar till Fujairah, Abu Dhabi och mytomspunna Muscat i Oman där fartyget ligger kvar över natten.

[/frame]

[frame][box-title align=”left”]

Medelhavet

[/box-title]

Många företagsgrupper attraheras av kortare kryssningar i Medelhavet under sommarhalvåret. Lämpliga avresehamnar för dessa kortare kryssningar är t ex Southampton, England eller Barcelona.

[/frame]

[frame][box-title align=”left”]

Skandinavien

[/box-title]

Royal Caribbeans fartyg Vision of the Seas har sedan ett par år tillbaka nu även våra Skandinaviska huvudstäder som hemmahamnar under sommarmånaderna. Från Stockholm kan du göra 7-nätters kryssningar till St. Petersburg och baltländerna. Från Köpenhamn och Oslo finns bl a kryssningar till de Norska Fjordarna.

[/frame]

Fartygsvisningar
Tillsammans med rederierna bjuder vi varje sommar in till utvalda visningar av deras kryssningsfartyg som angör framförallt Stockholms hamn. Inbjudan om dessa skickas ut per e-mail. Vet du att du inte finns med på vår e-maillista, så anmäl dig till vårt nyhetsbrev eller kontakta oss att du önskar bli inbjuden till fartygsvisning.

Vi bokar gärna en Royal Caribbean kryssning åt dig, vare sig du är en privatperson eller vill boka en hel grupp.

Pin It on Pinterest

Share This