Konferensresor till Ungern | Företagsresor med spa | Ask Mr. Nilsson

Förslag på företagsresa: Konferens på 5-stjärnigt spa-hotell i Ungern

Spirit Hotel är långt mer än bara ett hotell. Det är ett femstjärnigt spa- och konferenshotell som öppnade 2008 och redan har hunnit vinna flera utmärkelser. Det finns utmärkta konferensfaciliteter och det ligger i ett naturskönt område som ger möjlighet till en närmast oändlig variation av aktiviteter att komplettera konferensen med.

Hotellet ligger i västra Ungern 14 mil från flygplatsen i Wien, dit det går flera dagliga nonstopflyg från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Transfertiden till hotellet är 1,5 till 2 timmar beroende på trafik. Hotellet ligger i den lilla byn Sárvár där man upptäckte det medicinska termalvattnet 1961 och sedan dess utvecklat olika spaverksamheter baserade på det hälsosamma vattnet. Området tillhör de soligaste delarna av Ungern och är mycket vackert med skogar, sjöar och fält.
Det finns stor variation i utbudet av aktiviteter. Allt från korta program som paus i konferensen till heldagsutflykter. Området har flera vingårdar så ett besök på en sådan med rundvandring, vinprovning och en måltid är ett förslag. Den som är motorintresserad kan köra fordon av olika slag på närbelägna Pannonia Ring. De natursköna omgivningarna ger möjlighet till ridning, jakt, vandringar, kanottur m.m. Man kan ordna hästuppvisningar av mycket hög standard, gärna i samband med en middag. Middagen kan med fördel arrangeras i någon av de medeltida borgar som finns i området. Det finns porslinstillverking och chokladtillverkning i området. Vi kan erbjuda förslag på aktiviteter inomhus såväl som utomhus, för den som vill vara aktiv eller vill komma ner i varv, för korta såväl som längre program. Här är det lätt att hålla ihop gruppen utan att deltagarna sprids ”på stan”.

Rummen är elegant inredda och har balkong, luftkonditionering, badrum, LCD tv, minibar, safe och fritt internet. Restaurangen serverar såväl buffé som à la carte. Under sommarmånaderna öppnar grillen vid utomhuspoolen och det finns två barer som serverar både hälsosamma fruktcocktails och vanliga drinkar.

Spaområdet är mycket stort och erbjuder flera pooler, samtliga med termalvatten helt fritt från kemikalier. Vattnet byts varje dag och det finns pooler med vatten i olika temperatur, inomhus och utomhus, stora och små. Bastuavdelningen har ett tiotal olika varianter av bastubad. Här erbjuds också en stor mängd behandlingar av mycket hög medicinsk kvalitet, allt från avkopplande behandlingar för ”nöjes” skull till behandlingar av olika kroppsliga problem. Det finns hela 88 behandlingsrum med olika utrustning. Man kan t ex göra en elektronisk skanning av kroppen och därefter få en genomgång av resultatet tillsammans med en läkare där man kan upptäcka ev problem på ett tidigt stadium. Det går snabbt, är billigt och kan ge mycket värdefull information om den egna hälsan.

Cirka-priser per person/dygn i sek för Spirit Hotel

I delat dubbelrum 1700:- per dygn
I enkelrum 1800:- per dygn

I priserna ovan ingår:
– Övernattning i Premium enkelrum eller delat dubbelrum för 2 personer
– Stor och hälsosam frukostbuffé
– Välkomst cocktail
– Konferensrum
– Teknisk utrustning (1 beamer, 1 blädderblock, 1 skärm, DVD & VHS, ljudsystem, mikrofon)
– Papper och pennor
– 2 kaffepauser (kaffe, te, mineralvatten, fruktjuice, kakor, frukt)
– Serverad 3-rätters lunch
– Middagsbuffé
– Fri Internet i rummen och konferensrummet
– Obegränsad tillgång till “Oasis” spa- & wellnessområde (10.000 kvm, 22 pooler) kl 07:30 – 22:00
– Obegränsad tillgång till bastuområdet ”Sauna Island” med 8 olika bastuupplevelser kl 09:30 – 22:00
– Dagliga sport- och fitnessprogram
– Fri tillgång till gymet
– Fritt lån av badrock och badtofflor under vistelsen
– Safe box i rummet
– Lokal skatt på EUR 1,50 per person och dygn

Priserna gäller vid minst 10 personer och är i mån av tillgång.
Flyg till Wien tur/retur liksom busstransfer från flygplatsen-hotellet i Sárvár tillkommer. Givetvis förhandlar vi oss till bästa möjliga gruppriser när vi vet vilka datum som gruppen önskar åka.

Collage av bilder från Spirit Hotel i Ungern

Pin It on Pinterest

Share This