Expedition från Kap Horn till Antarktis

Expedition från Kap Horn till Antarktis

Klicka på annonsen nedan för nerladdningsbar PDF.

Flyer_KapHorn till pingviner_kampanj

 

Tillsammans med Hurtigruten kan vi erbjuda ett extra bra pris på den fantastiska resa på två utvalda resdatum:

3 FEBRUARI 2017 och 16 FEBRUARI 2017

För de som har en dröm om att komma till pingvinernas land är detta ett perfekt tillfälle att passa på!

Vi startar med en natt på hotell i Santiago de Chile, och flyger därefter till Punta Arenas där expeditionsfartyget ligger redo. Vår resa söderut börjar med en passage av den extremt smala Canal de Gabriel innan vi seglar in i Garibaldifjorden. Om vädret tillåter kan vi göra en landstigning på Kap Horn.

Antarktis är nästa stopp. Vi närmar oss nu världens mest avlägsna och minst befolkade plats. Du kommer att känna dig som en äkta upptäcktsresande när du ser det oändliga havet och kontinenten som är täckt av snö och is. Varje dag erbjuder vi landstigningar och kajakpaddlingar, och du får komma närmare tusentals pingviner och sälar samt se de mest häpnadsväckande platser.

På vägen tillbaka försöker vi gå i land på Kap Horn igen, om vi inte redan gjorde det på resan söderut. Annars besöker vi Puerto Williams där det finns ett intressant antropologiskt museum och fornlämningar efter uråldriga indianbosättningar. Sedan beger vi oss in i de chilenska fjordarna med sina branta berg, gröna frodiga dalar och till och med glaciärer, hittar en fin plats att gå i land innan vi återvänder till Punto Arenas, slutstationen för vår expedition.

För mer information och bokning kontakta Ask Mr.Nilsson

Pin It on Pinterest

Share This