Kryssning med Harmony of the Seas

Kryssning med Harmony of the Seas

– – – VI HAR FLYTTAT ALLA RESOR TILL ETT NYTT UPPLÄGG – – –
Klicka här för att komma till våra aktuella resor –>

 

VÄRLDENS STÖRSTA KRYSSNINGSFARTYG – IGEN!
Royal Caribbean Cruise Line bygger åter igen världens största kryssningsfartyg.
Det nya fartyget som t o m är större än Oasis of the Seas och Allure of the Seas, heter Harmony of the Seas och sjösätts våren 2016. Fartyget är förstås fullt med det bästa av det bästa – alla favoriter från de tidigare fartygen.

En av de allra första kryssningarna med fartyget är en kortkryssning från Southampton under helgen 26-29 maj 2016 och vi har bokat upp ett antal balkonghytter på denna kryssning till ett mycket bra pris. Kryssningen bokas på väldigt snabbt och priserna stiger i takt med bokningsläget. Idag 21/11 är priset om du bokar på internet mer än 1000 kr högre per person i samma hyttkategori som vi erbjuder.

[/tab]


3- nätterskryssningen från Southampton äger rum torsdag – söndag 26-29 maj och denna kryssning kommer att vara mycket intressant för företagsgrupper som vill ta med egen personal, kunder, leverantörer och liknande för t ex en kick-off. Själva 3-nätterskryssningen med inkvartering i balkonghytt kostar 5 350 sek per person inklusive alla måltider, underhållning och aktiviteter ombord, skatter, avgifter och all dricks ombord. Transport till Southampton tillkommer. Företagsgrupper från södra Sverige kan ta del av ett paketerbjudande med flyg från Göteborg och hemkomst till Köpenhamn. Totalpris 8 500:-/person inkl kryssning, flyg och transfer. Önskar du flyg från annan ort i Sverige hör av dig snarast så hjälper vi till med det! Det gäller att inte dröja alltför länge om du vill boka en grupp med konferensrum, det kommer med all sannolikhet att bli fullbokat ganska snabbt! Läs mer i dokumentet du kan ladda ner under fliken ”pdf”. Bokar gör du förstås hos Ask Mr. Nilsson. Detta är ett fantastiskt tillfälle att prova på detta otroliga fartyg som efter sommaren kommer att kryssa i Karibien.

Pin It on Pinterest

Share This