Nyårskryssning i Karibien

Med Celebrity Silhouette

 

 

Datum: 28 december 2012 – 7 januari 2013
Svensk färdledare

Följ med oss på kryssning med Celebrity Cruises kryssningsfartyg Silhouette. Celebritys fartygsflotta är världens yngsta och rankas ständigt bland de bästa i världen. Modern teknologi möter tidlös elegans och den höga kulinariska nivån, den förstklassiga underhållningen och de moderna hytterna är några av de saker som gör Celebrity unikt. Det är därför inte förvånande att både tidigare gäster och det ansedda resemagasinet Condé Nast Traveller varje år rankar dessa fartyg som bland de bästa i världen.

”Vårt” fartyg Celebrity Silhouette sjösattes förra sommaren (2011) och har en passagerarkapacitet på 2850 personer. En ljus, modern och påkostad arkitektur och nyskapande design som trotsar all beskrivning är utmärkande för detta sofistikerade fartyg liksom ett stort och vackert spa. Fartyget har en mängd restauranger varav flera specialrestauranger som t ex Tuscan Grille som är den bästa grillrestaurangen till havs, där maten tillreds vid bordet och där råvarorna alltid är färska.

Du ges också möjlighet att njuta en läcker barbecue-middag utomhus på nya Lawn Club Grill.

En av höjdpunkterna ombord är Martini Bar där det serveras färgglada martinidrinkar på en isbar. Missa heller inte Michael’s Club, som serverar 50 olika internationella ölsorter.

Naturligtvis finns det swimmingpooler både ute och inomhus, stort och välinrett gym, teater med fantastiska shower. Upplev detta och mycket mer på Celebrity Silhouette.

Vi börjar resan med 2 nätter på hotell i Fort Lauderdale och ni har möjlighet att delta i en utflykt till Sawgrass Mills, en enormt stor Factory Outlet för den som vill shoppa kvalitetsvaror till riktigt bra priser. Före kryssningen finns också möjlighet att göra en utflykt till alligatorerna i Everglades.

Kryssningen utgår från Fort Lauderdale och fartyget gör dagstopp på Cozumel i Mexico, Grand Cayman, Jamaica och Labadee (Haiti) innan vi återvänder till Florida för att flyga hem.

[ws_table id=”11″]
[ws_table id=”12″]

*Priset för 3:e och 4:e person förutsätter att man är 2 fullt betalande i varje rum/hytt. På hotellet bor man i två breda sängar även om man är 3 eller 4 personer. Under kryssningen har alla egna sängar även om man delar hytt. ** Minst 8 personer behövs för att köra dessa turer. ***Barnpriser gäller 2-12 år.

• Flygresa i ekonomiklass från Stockholm till Ft. Lauderdale tur/retur • Samtliga per idag kända flygskatter • Två nätter innan kryssningen på förstaklasshotell i Ft Lauderdale • Frukost på hotellet första morgonen i samband med vårt informationsmöte • Busstransfers med svensktalande lokal guide flygplats-hotell, hotell-hamnen, hamnen-flygplatsen • 7-nätters kryssning i Västra Karibien med plats i delad hytt i vald hyttkategori ombord på Celebrity Silhouette • Helpension ombord (exkl. dryck) • De flesta aktiviteterna ombord inkl underhållning och shower på kvällarna • Dricks, skatter och hamnavgifter under kryssningen • Informationsmöte inför kryssningen sker på hotellet i Ft Lauderdale • Svensk reseteknisk färdledare från Ask Mr. Nilsson AB medföljer under resan

I priset ingår ej: • Drycker • Utflykter • Reseförsäkring • Avbeställningsskydd • Övriga måltider eller arrangemang ej nämnda ovan

RESERVATION Tariffer och priser är beräknade per den 27 mars 2012. I priset ingår idag gällande flygskatter. Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll såsom ev. höjning av flygpris och flygskatter, valutakursförändringar, tidtabellsändringar, bränsletillägg, ändringar av kryssningsrutten etc. Resan kan endast genomföras om ett visst antal personer anmäler sig. Det finns ett begränsat antal platser, varför vi reserverar oss för slutförsäljning.

ANMÄLAN Anmälan till resan görs till Ask Mr. Nilsson via bokningsformuläret, per email: info@askmrnilsson.se eller per telefon 08-761 18 00. Sista anmälningsdag är den 15 oktober 2012

För gravida och personer under 18 år som reser utan föräldrar eller har annat efternamn än medföljande förälder gäller speciella villkor, kontakta oss för mer information i förekommande fall.

NAMN När ni anmäler namnen på dem som ska åka med på kryssningen är det viktigt att ni anmäler er med fullständigt namn enligt passet, dvs samtliga förnamn. Stryk under tilltalsnamnet. OBS att namnen måste stavas exakt som i passet och skrivas i samma ordning som i passet! Detta är ett krav från rederi och flygbolag. Felaktiga uppgifter kan innebära att resenären nekas ombordstigning.

BETALNINGSVILLKOR I samband med bokning faktureras en anmälningsavgift på 2 000:- per person. Anmälningsavgiften dras av vid slutbetalning. Slutbeloppet faktureras från Ask Mr. Nilsson i oktober 2012. Betalningsvillkor 10 dagar.

AVBESTÄLLNINGSVILLKOR Avbokning efter anmälan t o m 15/10 2012 – 2 000:- per person Avbokning 16/10 – 25/11 – 50 % av resans pris Avbokning efter 25/11 – 100 % av resans totalpris

AVBESTÄLLNINGSSKYDD Avbeställningsskydd ingår ej i resans pris. I samband med anmälan till resan kan du teckna ett separat avbeställningsskydd som kostar 4 % av resans pris. Avbeställningsskyddet ger resenären rätt att mot en kostnad av 250:- (+ kostnaden för avbeställningsskyddet) avboka resan i händelse av sjukdom eller olycksfall, om du eller nära anhörig (make/maka, barn, syskon, föräldrar, far- mor- och svärföräldrar, barnbarn, svärson, svärdotter eller person som är skriven på samma adress som den försäkrade) drabbas av akut sjukdom, olycksfall eller dödsfall. Läkarintyg ska uppvisas vid utnyttjande av försäkringen.

I övrigt gäller Svenska Resebyråföreningens villkor för paketresor. Ask Mr. Nilsson AB har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegium.

[list style=”style4″ line=”yes”]

[/list]

Pin It on Pinterest

Share This