Yogaresa till Franska Centralmassivet

Yoga & Bodycompassion

Yogaretreat med självmedkänsla och förhållandet till mat och kropp som tema

– – – VI HAR FLYTTAT ALLA RESOR TILL ETT NYTT UPPLÄGG – – –
Klicka här för att komma till våra aktuella resor –>

 

Ladda batterierna på en yogaretreat med mat, kropp och självmedkänsla som tema!

I sommar bjuder jag och mindful eating-experten Veronika Ryd in till en vecka där vi med rogivande yoga och mindfulnessövningar utforskar vårt förhållande till mat, ätande och kropp. Retreatet äger rum i bergsbyn Arconsat, i franska Centralmassivet.
Varje morgon väcker vi våra kroppar med skonsam kundaliniyoga, andningsövningar och meditation. Passet avslutas med mindful eating-övningar. Vid frukosten i morgonsolen kan du sedan verkligen njuta av alla smaker.
Före lunch har vi mindfulnesspass där vi undersöker hur mat och känslor, så som ilska, sorg och stress, hänger ihop, och utforskar kroppens olika signaler för hunger, mättnad och sötsug.

Eftermiddagen ägnar vi åt vandring i den vackra omgivningen, bad i den lilla sjön, eller till återhämtning på egen hand. Utrymme kommer också ges för enskilda samtal med Veronika.

Innan middagen samlas vi återigen för yoga, ett inkännande pass som hjälper oss att landa i kroppen.

Trerättersmiddagen får, liksom alla måltider, ta sin tid. Ibland äter vi under tystnad för att öka medvetenheten och ge utrymme för reflektion. Vi blir serverade fransk husmanskost och lokala specialiteter, och får öva oss på att äta lika njutningsfyllt som fransmännen!

Pin It on Pinterest

Share This