Yoga & vandra i franska Centralmassivet

Yogaresa med vandring


 

 

Datum: 19-25 JULI 2017

Välkommen till den lilla bergsbyn Arconsat i Auvergne, där en vecka med yoga och vandring hjälper dig att hitta inre stillhet och balans.

Dagarna inleds med energigivande kundaliniyoga, där dynamiska rörelser, andning och meditation samverkar för att skapa största möjliga välmående. Efter frukosten kring den porlande fontänen på torget startar dagens vandring. Vi vandrar under 4-5 timmar i ett omväxlande och svindlande vackert landskap. De dagar vi inte har med oss matsäck äter vi lunch på något lokalt värdshus. Innan middagen sträcker vi ut våra trötta kroppar med hathayoga, för att sedan mjuka upp med yinyoga. Förutom de gemensamma yogapassen får du också en privat konsultation för att komma vidare i ditt eget yogautövande. Nivån anpassas efter deltagarna – alla kan vara med! Vi bor i två av de gamla stenhusen vid torget, med fontänen och kyrkan som närmaste grannar.

[ws_table id=”58″]

Resekostnad tillkommer (Easyjet flyger direkt Stockholm-Lyon).  

I priset ingår:

• Helpension inkl yoga och vandringar

Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll.

ANMÄLAN OCH BETALNINGSVILLKOR

Anmälningstiden går ut 1 maj 2017. Vi har ett begränsat antal platser och resan kan bli fullbokad före detta datum. Resan kan dock inte genomföras om vi inte får tillräckligt många anmälningar. I samband med anmälan skickar vi en faktura på anmälningsavgiften 2 000 kr per person. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar vid eventuellt avbokning. Skulle vi ställa in resan på grund av för få deltagare, betalas givetvis hela anmälningsavgiften tillbaka. Slutbetalning ska vara oss tillhanda senast 15 maj 2017. Vi skickar faktura på anmälningsavgift respektive slutbetalning med 10 dagars betalningsvillkor. Kursveckan kan inte betalas med kreditkort. Inbetalade belopp återbetalas ej. Färdhandlingar skickas ut ca 2 veckor före avresa.

I övrigt hänvisas till ”SRF’s villkor för paketresor” som finns på vår hemsida eller kan erhållas på begäran.

[list style=”style4″ line=”yes”]

Frågor om yogan, kontakta Tia: tia@tiajumbe.com eller 070-424 89 79. Frågor om vandringarna, kontakta Maria: m.leijonhielm@telia.com eller 070-663 16 85.

Tia Jumbe håller i yogan, och Maria Leijonhielm ansvarar för vandringarna. Tia Jumbe är utbildad lärare i ett flertal yogaformer och undervisar bland annat på Bara Yoga i Aspudden, Stockholm. Hon är också författare och har nyss kommit ut med böckerna Boosta din hälsa med naturens superfoods, och Boosta hud & hår med naturens näringsbomber (BladhbyBladh förlag). Maria Leijonhielm är ansvarig för verksamheten i Arconsat. Hon är frilansskribent och socionom med grundläggande psykoterapeutexamen, knuten till Vetenskapsjournalisterna i Stockholm. Bland uppdragsgivarna finns M Magasin, Modern Psykologi och Modern filosofi.

[/list]

Pin It on Pinterest

Share This