6374

6374

[frame]

FÖLJ MED PÅ EN ANNORLUNDAPERSONLIG OCH LÄRORIK RESA

En resa till det mycket vackra landskapet i norra Sverige och Norge som görs under den tid då solen aldrig går ner!

Vi visar guldkornen och ger många tillfällen till intressanta möten med människor som lever och verkar i bygden. Detta är en intensiv resa med många intryck men som ändå är möjlig att delta i även för den som inte har så lätt att röra sig. Den som vill vara mer aktiv har flera tillfällen att göra vandringar på egen hand. Vi har genomfört resan sju år i rad med mycket nöjda resenärer. Den personliga och trevliga stämning som skapas under resan gör att det är lätt att få nya kontakter och vänner. Resan bjuder på ett helt pärlband av vackra vyer och annorlunda möten. [/frame]

[frame]

RUNDRESA I BALTIKUM MED JOURNALISTEN ELISABETH HEDBORG SOM CICERON

Estland, Lettland, Litauen. En exklusiv resa till våra okända grannländer med journalisten Elisabeth Hedborg som ciceron.

Vi besöker Vilnius, Riga och Tallinn men vi beger oss också till en värld bortom de mest upptrampade turiststigarna. Vi reser med buss genom det vackra landskapet och stannar till vid praktfulla slott, bortglömda kloster och tidigare topphemliga militäranläggningar. Vi bor på exklusiva hotell med personlig prägel. Elisabeth Hedborg är vår ciceron och hennes upplevelser av den dramatiska nutidshistorien i Baltikum ger resan en alldeles extra dimension.

[/frame]

[frame]

UPPLEVELSERESA ITALIEN MED JOURNALISTEN ELISABETH HEDBORG

Tillsammans med journalisten Elisabeth Hedborg gör vi en resa till den eleganta staden Parma belägen mellan Milano och Bologna.

Följ med på en resa till Parma med mustiga upplevelser för både själen och smaklökarna! I den eleganta staden Parma smakar du parmesanost, parmaskinka och friskt pärlande Lamrusco-viner i sällskap med stadens store son operamästaren Guiseppe Verdi. Ät, drick och njut av den italienska kulturen i alla dess former! Parma är känt för sin raffinerade matkultur och traktens store son är operakompositören Giuseppe Verdi.

[/frame]

[frame]

F1 Shanghai

Upplev den fartfyllda festen och stämningen på plats!
[…]

[/frame]

[frame]

Hurtigruten vårresa

Efter en lång vinter kommer värmen tillbaka och solljuset väcker livet längs kusten. Vid denna […]

[/frame]

[frame]

Hurtigruten höstresa

Hösten eller ”The autumn gold” som norrmännen själva kallar denna […]

[/frame]

Pin It on Pinterest

Share This